הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטיות וסטודנטים יוצא לדרך בדיגיטל

שבוע חגיגי של הקרנות פופ-אפ ברחבי העיר תל אביב ופלטפורמת צפייה אונליין של למעלה מ-100 סרטים קצרים מהארץ ומהעולם

21 בספטמבר 2020, 12:00

שנים של לימודים עיוניים ומעשיים, כתיבת תסריטים, ימי צילום ארוכים ושעות אינסופיות של הסתגרות בחדרי עריכה - כל אלה מתנקזים לאירוע שנתי ומרגש - הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטיות וסטודנטים של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש, שמזמין את הקהל הרחב להיחשף ליצירה קולנועית צעירה ורעננה מישראל ומהעולם. השנה - הפסטיבל עובר לדיגיטל בפלטפורמה חדשנית.

אקשן עולמי אונליין

הפסטיבל, שיתקיים השנה בפעם ה-22, נחשב לאחד מאירועי התרבות החשובים כיום בתחום הקולנוע בישראל, כמו גם מפגש קולנועי ואקדמי ייחודי. זהו שבוע של קולנוע צעיר ונועז, של מפגשים מרתקים, סדנאות, כיתות אמן, כנסים, מסיבות ותערוכות. השנה, במקום להגיע לאולמות הסינמטק, יצפה הקהל בסרטים באמצעות פלטפורמת צפייה אונליין, שתציג את התחרויות הרשמיות של הפסטיבל, כשבמקביל ייערכו הקרנות פופ-אפ ברחבי העיר תל אביב.

הרמת מסך לקהל הרחב

מתוך אלפי סטודנטים שהגישו את מועמדותם לפסטיבל, נבחרו ויוצגו למעלה מ-100 סרטים קצרים מהארץ והעולם, לצד תערוכת מדיה דיגיטלית, שתהיה פתוחה לאורך תקופת הפסטיבל, בין ה-21-26.9.2020.

לרכישת מנוי לפסטיבל >