את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק

ב-5 במאי יחלו חגיגות הפסנתר הווירטואליות של התחרות הבינלאומית לפסנתר ע"ש ארתור רובינשטיין בשיתוף ביה"ס למוזיקה

03 מאי 2020

חובבי מוזיקה קלאסית ופסנתר בפרט, יש לנו חדשות ממש משמחות עבורכם. ביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה שותף בתחרות הפסנתר הבינלאומית ע"ש ארתור רובינשטיין, הנחשבת לאחד הפרויקטים החשובים והגדולים בעולם המוזיקה. בשל המצב, התחרות נדחתה השנה, אבל במקומה יתקיים פסטיבל וירטואלי.

גולת הכותרת של הפסטיבל היא שידורים חיים של אירועים מאולם קלרמונט באוניברסיטת תל אביב, ובמרכזם 12 רסיטלי פסנתר בהשתתפות דור העתיד של עולם הפסנתר הישראלי. שבעה מפסנתרני הנבחרת הם סטודנטים מצטיינים מביה"ס, ושניים נוספים הם בוגרים העושים חיל בחו"ל.

הפסטיבל, שיימשך שבועיים, יחל ב-5 במאי. מדי יום בשעה 18:00 ישודרו האירועים בעמודי הפייסבוק של תחרות רובינשטיין וביה"ס למוזיקה. מבחר מן הרסיטלים יועברו בשידור ישיר בכאן-קול המוזיקה.

לעמוד הפייסבוק של תחרות הפסנתר הבינלאומית ע"ש ארתור רובינשטיין >

לעמוד הפייסבוק של ביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה >