סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

מזון למחשבה: המימד התרבותי של אכילה ושתייה

10 במרץ 2014, 16:15 
חדר 282, בניין גילמן 
ללא תשלום
סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

ד"ר אסף יסעור-לנדאו, אוניברסיטת חיפה

 

שור בר ו-3000 ליטר יין: משתאות וכלכלה ארמונית בכברי בתקופת הברונזה התיכונה 

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>