סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

מזון למחשבה: המימד התרבותי של אכילה ושתייה

07 באפריל 2014, 16:15 
חדר 282, בניין גילמן 
ללא תשלום
סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

ד"ר ליאורה גביעון, מכללת סמינר הקיבוצים

 

אוכל עוני והתנגדות: היבטים חברתיים ופוליטיים של המטבח הערבי בישראל 

 

בתחילת המפגש יוענקו ע"י ראש החוג, פרופ' רן ברקאי, מלגות עידוד לתלמידים מצטיינים של התואר השני.

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>