הרצאה: תסיסה ברשת - מכיכר תחריר לכיכר טקסים

חדר 408, בפקולטה לניהול
ללא תשלום
הרצאה: תסיסה ברשת - מכיכר תחריר לכיכר טקסים

אוניברסיטת תל-אביב ומכון Orange לחקר האינטרנט מתכבדים להזמינכם למפגש מיוחד על רקע האירועים המתחוללים בטורקיה:

"תסיסה ברשת - מכיכר תחריר לכיכר טקסים"

מרצה: חי איתן כהן ינרוג'ק

תקציר ההרצאה:

ההרצאה תעסוק בשימושי האינטרנט, בתקופת המחאה בטורקיה, ובאופן בו באים לידי ביטוי היבטים של דיכוי וצנזורה על ידי הממשל. נדון בשימוש של רשתות חברתיות מקוונות, כדוגמת טוויטר ופייסבוק. השפעותיהן על המחאה החברתית והשלכותיהן לעתיד. נדון בנושא ההשפעה של רשתות חברתיות מול ערוצי טלוויזיה,  וירידת אמינותה של התקשורת הטורקית מול המדיה החדשה.

על המרצה:

חי איתן כהן ינרוג'ק הוא דוקטורנט במרכז משה דיין לחקר המזרח התיכון ואפריקה באוניברסיטת תל אביב. נושא מחקרו לתואר שלישי: מערכת החינוך הטורקית, ספרי לימוד, סוציאליזציה ואינדוקטרינציה של אתאטורקיזם בין 1980-2002. המרצה חוקר ועוסק בתחומי ההיסטוריה המודרנית של טורקיה, הפוליטיקה הטורקית בת זמננו, כורדים בטורקיה ויחסי ישראל-טורקיה. עורך הביטאון "בולטן" של התאחדות יוצאי טורקיה בישראל.

ההרשמה ללא עלות אך מספר המקומות מוגבל.

ניתן להירשם באמצעות דוא"ל: niis@post.tau.ac.il

או באמצעות טופס הרשמה:  http://bit.ly/Turkey_Online