המועדון העסקי-אקדמי: מפגש עם הסופר א.ב יהושע

הבית הירוק, רח' ג'ורג' וויז 24
בתשלום
המועדון העסקי-אקדמי: מפגש עם הסופר א.ב יהושע

א.ב. יהושע יגיע למפגש במועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל אביב וישוחח על מחזהו "הילכו שניהם יחדיו" . א.ב. יהושע הוא חתן פרס ישראל לספרות. יצירתו הענפה במהלך השנים כסופר, פובליציסט ומחזאי זכתה להכרה והערכה רבים בישראל ובעולם. מחזהו ההיסטורי "הילכו שניים יחדיו", העוסק במערכת היחסים בין בן-גוריון לז'בוטינסקי, הועלה על בימת התיאטרון הקאמרי בשנה שעברה.

את המפגש יארחו נשיא אוניברסיטת תל-אביב, פרופ' יוסף קלפטר, יו"ר אגודת הידידים , אמנון דיק ומנכ"ל אגודת הידידים , סיגל אדר.

בין חברי המועדון העסקי שאישרו בואם : שמואל ושרונה שניצר ,רמי ואירנה שלמור  ליאון ושולה רקנאטי , צבי ואלן סטפק , אבי ונעמי שומר, חנה ובני פרי-זן  ועוד

נא לאשר השתתפות:

טל': 03-6406401  | 03-6408055