טקס הענקת תואר דוקטור לפילוסופיה מאוניברסיטת תל אביב תשפ"ד

אולם סמולרש
ללא תשלום
טקס הענקת תואר דוקטור לפילוסופיה מאוניברסיטת תל אביב תשפ"ד

אוניברסיטת תל אביב מזמינה את משפחות 321 מקבלות ומקבלי תואר דוקטור לפילוסופיה לשנת תשפ"ד, מכל הפקולטות, לטקס השנתי שיתקיים השנה ברגשות מעורבים ועם תקווה לשובם.ן של כל 120 החטופות והחטופים.

הטקס ייערך ביום חמישי | 11.7 | 18:30 | באולם סמולרש

18:30 - התכנסות וקבלת פנים

20:00 - פתיחת הטקס

השנה, בצל המלחמה, הטקס יהיה מיוחד מתמיד: הראשונים לקבל את תואר הדוקטור יהיו הוריו ואלמנתו של זכריה הבר ז"ל, מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון, שנפל ב-16.1.24 בעזה. עבודת הדוקטור של זכריה עסקה בשיפור הפרודוקטיביות של יבולים בתנאי אקלים קשים, נושא העומד בראש סדר העדיפויות של חוקרי צמחים בעולם. עבודתו הרב-תחומית נעזרה בכלים של ביולוגיה חישובית, הנדסה גנטית ובמגוון מדידות שנערכו בעיקר על צמחי חיטה ועגבנייה. ממצאיו החשובים פורסמו בעיתונים מהשורה הראשונה וכבר השפיעו רבות על התחום.

לאחר מכן יעלו בזה אחר זה כל 320 מקבלות ומקבלי התואר, שהצעיר בהם בן 27, והמבוגרת - בת 71. 10 מהמסיימים למדו במסגרת מסלול יוקרתי משולב MD-PhD, שמכשיר את רופאי העתיד לעסוק גם במחקר.

אוניברסיטת תל אביב גאה בכל אחד ואחת מבוגריה, ומאחלת להם הצלחה רבה בכל תחומי העשייה.

לינק לצפייה בטקסט בשידור החי יפורסם במהלך היום