"דולי סיטי" - בהפקת החוג לאמנות התאטרון

על פי ספרה של אורלי קסטל-בלום

17 בינואר 2013, 20:00
בניין גילמן אולם שוטלנדר (140)
40 ש"ח
"דולי סיטי" - בהפקת החוג לאמנות התאטרון

החוג לאמנות התאטרון באוניברסיטת תל-אביב מעלה הפקה מקורית ומסעירה, על פי ספרה רב המכר של אורלי קסטל-בלום "דולי סיטי", בבימויה של תלמידת התואר השני במסלול שחקן-יוצר-חוקר נתי בן-חדד.

דולי סיטי

על פי ספרה של אורלי קסטל-בלום

בימוי - נתי בן חנן  |  עיבוד - עדי ברק

עיצוב תפאורה ותלבושות - ורד פיק  | תנועה - עידית סוסליק | עיצוב תאורה - דולב ציגל | מוסיקה - מורן מייזלס | הפקה – יעל נבו-מזרחי |

בהשתתפות: נטע נדב, מילנה סנדלר, רינת קידר-אברהם, אייל זוסמן, תומר יעקובצ'ק, גד נבו, מיכל בובילסקי, מתן פרמינגר, אוולין קצ'ולין, אביב לוי, יעל הוד, עינת גור, נטע בר רפאל, נבו פלזן.

דולי סיטי, יצירתה הקאנונית של אורלי קסטל בלום, עובדה לבמה תוך שמירה על שפתה הייחודית של קסטל-בלום. ההפקה בוימה בידי נתי בן חנן, תלמידת התואר השני במסלול שחקן יוצר-חוקר בחוג לאמנות התאטרון באוניברסיטת תל-אביב. כשהשפה הייחודית של אורלי קסטל בלום נפגשת עם שפת הבמה רווית הדימויים של נתי בן חנן, הן יוצרות אירוע בימתי ססגוני ורב אמצעים.

תאריכים ושעות:

17/20/21/23/24 בינואר, בשעה 20:00

בשבת 19/1/2012 בשעה 20:30

בימי שישי 18 ו-25 בינואר בשעה 12:30

מקום: אוניברסיטת תל-אביב, בניין גילמן אולם שוטלנדר (140)

הכניסה לאוניברסיטה משער 8 (דן-בוכנר) ברחוב חיים לבנון (שערים אחרים עלולים להיות סגורים)

משך ההצגה:   שעה ורבע בלי הפסקה

מחיר כרטיס: 40 שקלים כרטיס רגיל, 30 שקלים לסטודנטים

רכישת כרטיסים בטלפון: 03-6407480 או בקופה בכניסה לאולם החל מחצי שעה לפני תחילת ההצגה.

למידע נוסף >>