הצגת תאטרון: ארבעתנו

30 בינואר 2014, 21:00
בניין מקסיקו, אולם קראוטהמר (207 ב')
בתשלום
הצגת תאטרון: ארבעתנו

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, החוג לאמנות התאטרון, במימון קרן הפקות ע"ש לאונרד שך ז"ל, מציגים:

ארבעתנו

מאת: איתמר מוזס | תרגום ובימוי: ענבר גולן

דרמטורגיה - הילה אילן | עיצוב תפאורה ותאורה - אני אטדגי | עיצוב תלבושות - מריאלה פיבניקה | תנועה: מור לידור | ניהול מוזיקאלי - שי רוזנפלד | בהשתתפות בר פלד ואבירם קליך |

איך מתמודדים כשהצלחה, פרסום וכסף נוחתים בלילה אחד… על החבר הכי טוב שלך? בנג'מין, שהפך לכוכב בעקבות מכירת הרומאן הראשון שלו, ודיויד, מחזאי מדשדש שנפעם מההצלחה של בנג'מין אבל גם מתקשה להתמודד איתה, הם שני חברי ילדות שצריכים ללמוד להתמודד עם השינוי. "ארבעתנו" היא הצגה שנוגעת בחלום המשותף של כולנו להצליח, בפחד המשותף מכישלון, בקנאה בין חברים ובמאבק בין האגו ובין היכולת לאהוב.

ההצגות תתקיימנה באוניברסיטת תל-אביב, בניין מקסיקו, אולם קראוטהמר (207 ב')

רכישת כרטיסים החל מתאריך 19/1/2014 בטלפון 03-6407480