צריכת חדשות מקוונת - מי מנצח ברשת?

מכון Orange לחקר האינטרנט

17 באפריל 2013, 16:00
חדר 306, בניין רקנאטי
ללא תשלום
מכון Orange לחקר האינטרנט

מרצה:  נתן סטולרו

העמדות ההפוכות של "ילידים דיגיטליים" ו"מהגרים דיגיטליים" בנושא צריכת חדשות מקוונת - מי מנצח ברשת?

תקציר ההרצאה:

ילידים דיגיטליים ומהגרים דיגיטליים הם אחד המונחים המקובלים בעולם המקצועי והאקדמי להבחנה בין דור ה-X, שנולד לפני מהפכות טכנולוגיות המידע והתקשורת של העידן הנוכחי, ודור ה-Y, שנולד, התפתח והתעצב לתוכן. אחד הפערים המיוחסים לשתי קבוצות אלו הוא בעמדות כלפי הטכנולוגיה. המחקר הנוכחי מבוסס על עבודת התזה בהנחיית ד"ר אלעד שגב מהחוג לתקשורת. הוא מנסה להתחקות אחר הפער בין עורכים בכירים למשתמשי אינטרנט צעירים בכל הנוגע לתפיסה והטמעה של טכנולוגיות כגון אינטראקטיביות, מולטימדיה, קישוריות, התאמת תכנים והשימוש ברשתות חברתיות בסביבת החדשות המקוונת.

על המרצה:

נתן סטולרו הינו חוקר צריכת חדשות, חיפוש מידע ומדיה חדשים. הוא דוקטורנט בחוג לתקשורת באוניברסיטת תל-אביב וחוקר משנה בתכנית לשיווק חברתי-שיתופי. בעבר שימש במספר תפקידי עריכה וכתיבה בתקשורת הישראלית, ביניהם בחדשות ערוץ 2 ומגזיני ידיעות אחרונות.

השתתפות הינה ללא תשלום אך מספר המקומות מוגבל ויש להירשם בדוא"ל:  niis@post.tau.ac.il

למידע נוסף >>