מרוץ סובב קמפוס - ארגון בוגרי הפקולטה למשפטים

מרכז הספורט - איצטדיון
70 ש"ח
הפקולטה למשפטים - אוניברסיטת תל-אביב

ארגון הבוגרים של הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, בחר השנה להתחיל במסורת חדשה ולהפיק מרוץ סובב קמפוס תחרותי למרחק 5 ו-10 קילומטרים וכן מקצה למרחק של 5 קילומטרים הליכה.

המרוץ יוזנק מאצטדיון מרכז הספורט של האוניברסיטה  - יקיף וייכנס לקמפוס ויסתיים בהפנינג לרצים ולבני משפחותיהם במרכז לספורט.

קטגוריות במרוץ: בוגרים, סטודנטים וסגל: סטודנטים – גברים ונשים, בוגרים וסגל – גברים ונשים וקטגוריה של נבחרות משרדים, נבחרות סטודנטים ונבחרת סגל הפקולטה.

מחיר הרישום הוא מחיר מוזל ויעמוד על 70 ₪ לרץ, המחיר כולל חולצת מרוץ.

הכנסות שיוותרו מההרשמה למרוץ יופנו לטובת פתיחת כיתות לימוד של תכנית "מבואות משפט" בבתי ספר שונים. "מבואות משפט" -  תכנית חינוכית ייחודית, המקנה לתלמידים מושגי יסוד במשפט וממחישה בדרך הפעלתית וחוויתית את הרעיונות והערכים העומדים בבסיס עולם המשפט.