שיח גלריה: מאיר אפלפלד - ציורים

הגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר
ללא תשלום
מאיר אפלפלד - ציורים

תערוכת ציורים בגלריה האוניברסיטאית לאמנות ע"ש גניה שרייבר ויד מישל קוקאין.

התערוכה מציגה את יצירתו של מאיר אפלפלד הנקראת באופן ייחודי דרך המחשבה והאמנות הסינית - על ידי אוצר התערוכה, דרור בורשטיין.

שיח גלריה  - 19.10.12

בייום שישי, 19 באוקטובר 2012, בשעה 11:00 יתקיים שיח גלריה עם אוצר התערוכה דרור בורשטיין והאמן מאיר אפלפלד

בציוריו מתאר אפלפלד את הנראה, את הטבע על מופעיו השונים אך אין הוא מבקש אחר הייצוג המימטי, אלא בדומה לצייר הסיני, הוא חותר אל איזון ואיחוד בין הטבע לדימויו הסובייקטיבי, בין "אני" ל"עולם".

ציוריו אף ניחנים באותו כוח ברור לצד עידון רגיש שמאפיין את הציור הסיני. יש בהם קלילות מרצדת כמעט של חריטות ונגיעות בקצה המכחול לצד רצינות של הבעה, יש בהם התבוננות בצורות ובנפחים הנראים לעין, לצד תנועה שיוצרת צורות בכוח הדמיון.

הקטלוג רואה אור בתמיכת:

הקרן לזכר האמנית נילי אהרוני לפרסום קטלוגים בגלריה האוניברסיטאית, רוטשילד אמנות, תל-אביב.

התערוכה תינעל ב- 2.11.2012

שעות פתיחת הגלריה:

הגלריה פתוחה לקהל בימים א' - ה', בשעות 11:00-19:00, וביום ו' בשעות 10:00 - 14:00

הגלריה תהיה פתוחה בחול המועד סוכות, ימים שלישי-שישי, 2-5 באוקטובר בשעות 10:00-14:00.

טלפון: 03-6408860

הזמנה לאירוע >>