סמינר: "לחיות לנצח - ברשת"

מכון orange לחקר האינטרנט

21 באוקטובר 2013, 16:00
אולם 404, הפקולטה לניהול ע"ש רקנאטי
ללא תשלום
מכון orange לחקר האינטרנט

מכון Orange לחקר האינטרנט מזמין להרצאה וסרט במסגרת סמינר פתיחת שנה בנושא:

"לחיות לנצח - ברשת"

מרצה: ד"ר רועי צזנה

תקציר ההרצאה:

מאז ומתמיד שאף כל אדם לחיות לנצח. אנו מתחילים להתקרב היום, טיפין טיפין, לנקודה בה נוכל לשכפל חלק מצורות החשיבה, ההתנהגות והתגובה באמצעות שימוש בבוטים מתמחים ברשת. מהן המגמות בתחום זה, מיהם הגופים המניעים, ומה תהיה ההשפעה על החברה האנושית?

על המרצה:

ד"ר רועי צזנה, הוא חוקר ביחידה לחיזוי טכנולוגי וחברתי באוניברסיטת תל-אביב ומרצה בטכניון. הוא בעל תואר ראשון בביולוגיה ותואר שני ושלישי בננו-טכנולוגיה. מחקריו מתמקדים בעיקר בזיהוי וניתוח טכנולוגיות מפציעות והשפעותיהן על החברה, ומתקיימים בשיתוף פעולה עם האיחוד האירופי, ממשלת ישראל וחברות פרטיות. ספרו הראשון - 'המדריך לעתיד' רואה אור השנה.

הקרנה מיוחדת של פרק מהמיני - סדרה 'מראה שחורה': מיד בתום ההרצאה יוקרן הפרק 'מיד אשוב', אשר עוסק בנושא הנדון. קרי, בחיי נצח במרחב הקיברנטי ובשימור הזיכרון האישי ברשת. הסדרה הינה מבית היוצר של ערוץ 4 הבריטי. אורך הפרק כ-50 דקות.

ההשתתפות בהרצאה הינה ללא עלות אך מספר המקומות מוגבל ויש להירשם מראש באמצעות דוא"ל:  niis@post.tau.ac.il או באמצעות טופס הרשמה