השקת "0618" - מגזין פילוסופיה חדש

עיתון פילוסופיה דו־שנתי בעריכת דן ואלפיש ורביד רובנר, סטודנטים לפילוסופיה באוניברסיטת תל-אביב

16 במאי 2012, 18:00
בנין גילמן
חינם
"0618" - מגזין פילוסופיה

האם פילוסופיה יכולה להיות נגישה לכל מבלי להפוך לרדודה? על שאלה זו רצו לענות דן ואלפיש ורביד רובנר, סטודנטים לפילוסוופיה באוניברסיטת תל-אביב, כאשר החליטו להקים את "0618": עיתון פילוסופיה דו־שנתי העוסק מזווית פילוסופית עכשווית בנושאים שעל סדר היום, מפוליטיקה ועד אמנות.

ההשקה באוניברסיטת תל אביב תיערך בהשתתפות פרופ' ענת בילצקי, פרופ' משה צוקרמן ופרופ' אלי פרידלנדר עם עורכי וכתבי העיתון, אשר ידונו בשאלה אם הפרויקט יכול להצליח במטרתו.

הכותבים ישוחחו עם המשתתפים ויחולקו עותקים של העיתון שיהיו  זמינים גם בפורמט דיגיטלי.

לדף הפייסבוק של עיתון "0618" >>