פסטיבל TRANSMEET למדע ואמנות

בואו לפגוש מדענים.ות, אמנים.ות ואוצרים.ות מובילים.ות מהארץ ומהעולם, בחיבור יוצא דופן בין מדע ואמנות

19 בספטמבר 2024, 18:30
מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט
מחיר מיוחד

המהדורה השניה של פסטיבל TRANSMEET למדע ואמנות יוצאת לדרך בתקווה שהפסטיבל יעניק, ולו לרגע, תחושה של אופק, ויפנה זרקור לעשייה חשובה ומגוונת המתרחשת בארץ ובעולם.

במהלך שלושת ימי הפסטיבל: 21-20-19 לספטמבר, תוכלו לחוות תוכנית עשירה ומסקרנת הפונה לקהל הרחב כמו גם לאמנים ומדעניות, לילדים.ות ולכל המשפחה. אנחנו מזמינים אתכם.ן לפגוש מדענים.ות, אמנים.ות ואוצרים.ות מובילים.ות מהארץ ומהעולם, שפועלים יחד כדי לממש את הפוטנציאל המרתק הטמון בחיבור בין מדע ואמנות; לשמוע על יצירתיות בתחומי ידע שונים והאתגרים ביצירת שפה משותפת וידע חדש; להיות חלק מהשיח וללמוד מקרוב על שיתופי פעולה מפתיעים המחברים ידע, השראה ומשאבים ופועלים לקראת מחר אחראי ושיתופי יותר.

האירוע יתקיים בימים ה'-שבת | 21-19 בספטמבר | במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט

לרכישת כרטיסים >

מחיר מיוחד לקהילת אוניברסיטת תל אביב (40%) בקוד הנחה: F2024

התוכנית העשירה כוללת:

• ארבע בכורות למופעי מוסיקה ומחול
  • סדנאות ייחודיות (בהרשמה מראש), שמשלבות בין ידע מדעי והתנסות חוויתית
  • מיצב בהשתתפות קהל ווידאו ארט
  • תצפיות טלסקופיות על הירח וכוכב שבתאי
  • הרצאות בינלאומיות של ויקטוריה וסנה Victoria Vesna – (ראשת המרכז לאמנות ומדע באוניברסיטת UCLA שבקליפורניה), וד"ר דניאל גלייזר (ראש תחום מעורבות במדע ב-Royal-Institution בלונדון)
  • ומגוון אירועים נוספים, גם לילדים ולכל המשפחה

לתוכנית המלאה >