נשים בעולם התחבורה החכמה

בניין וולפסון תוכנה, אולם רוזנבלט
ללא תשלום
נשים בעולם התחבורה החכמה

תמיד חלמת להיות חלק ממשהו גדול? בואי להכיר מקרוב את התחום שישנה את העתיד, לשמוע על סיפורי הצלחה וללמוד כיצד תוכלי להשתלב בתחום מהפכת התחבורה החכמה, שהולכת לשנות את החיים של כולנו.

מכון שלמה שמלצר לתחבורה חכמה מזמין את ציבור הסטודנטיות למפגש ייחודי ומעורר השראה, עם הנשים המובילות ביותר בתחום החבורה החכמה.

WOMEN IN MOBILITY: תחבורה חכמה - עולם שלם של הזדמנויות עבורך!

האירוע, שעוסק בחלקן של נשים בתחום הפיתוח והניהול בעולם התחבורה החכמה, יועבר על ידי מובילות בתעשייה, בהן פרופ' מיכל צור, ראש המחלקה להנדסת תעשייה באוניברסיטת תל אביב, ויעל דסקלו, בוגרת הפקולטה למנהל עסקים ומצטיינת דקאן בהתמחות ניהול טכנולוגיה יזמות וחדשנות.

תכנית האירוע:

16:00 – 16:15 התכנסות ורישום

16:15 – 16:25 מה זה אומר "תחבורה חכמה"? ד"ר עלית אופנהיים, מנהלת מכון שלמה שמלצר לתחבורה חכמה, אוניברסיטת תל אביב

16:35-16:25 קהילת תחבורה חכמה גלובלית שמרכזה בישראל - אורלי דהאן, Executive Director at EcoMotion

17:15-16:35 6X6 על תחבורה חכמה (6 הרצאות של 6 דק') - סיפורן של 6 נשים בתפקידים מרתקים בתחומים שונים:

• "מי פנוי באלנבי? על תחבורה חכמה, שיתופית ומה שביניהן" יעל דסקלו Software Team Leader (VIA)
  • "הפלטפורמה העתידית לרכב חשמלי" טלי מילר General Manager Personal Mobility (Softwheel/REE)
  • "איך נבטיח את הצלחת הרכב האוטונומי" אלה שלוסברג (Cognata) Marketing Manager
  • "בינה מלאכותית ברכב החכם" הדר צייטלין Chief Business Officer (Hailo)
  • “מגנים על הנהג מ.... עצמו - ראייה ממוחשבת בתוך הרכב" ענבל תורן (Senior Product Manager (Eyesight
  • "מי באמת תאחז בהגה? על חשיבות אבטחת הסייבר ברכב" אורית פרדקוף (VP Business Development (Anigmatos

17:15 – 17:25 הפסקה

18:00-17:25 פאנל "עוד תראי את הדרך..."  - מפגש עם נשים בכירות בתחום בהנחיית גיל מלמד

• קרן פנן - Chief Commercial Officer , GET
  • אלכס קגנוב טלמור - Business Development Manager , MOBILEY
  • ד"ר אוטה וינטר - Product Manager EV Customer Experience , GM
  • שירן מלמדובסקי סומך - FastLane program managing director DRIVE

18:00 – 18:10 אחת על אחת: שתי ראשות מחלקה להנדסת תעשייה וניהול מספרות על כיווני מחקר מעניינים באקדמיה:

פרופ' מיכל צור מאוניברסיטת תל אביב ופרופ' טל אורון גלעד מאוניברסיטת בן גוריון בנגב.

18:25-18:10 "עולם שלם של הזדמנויות עבורכן" - תעסוקה, קהילות ותוכניות רלוונטיות

• נטע כדורי - Community Manager at EcoMotion Israel
  • יעל מלצקי - Head of Startup Ecosystem at CityZone
  • הגר יעקובי - מנהלת תוכנית Woman2Woman
  • ליאל אלגרבלי - EX-Project Manager - Formula Technion Electric Driverless Team

18:25 - סיכום ומינגלינג...

הכניסה חופשית, אך נדרשת הרשמה מראש.