יזמות על הבר - שבוע היזמות

תל-אביב
ללא תשלום
יזמות על הבר - שבוע היזמות

יגאל רותם: האם זה רק מזל?

יו"ר CredoRax. ייסד וניהל את PoweDsine  עד למכירתה לMicrosemi  ב-250M$. הוביל את סבבי הגיוס הפרטיים ואת ההנפקה בנאסד”ק בשנת 2004. בעבר ניהל את Butterfly Communication שנמכרה ל-TI ב-50M$. בוגר הפקולטה לניהול ע"ש ליאון רקנאטי.

האירוע יתקיים ביום ראשון, 17.11 בביגיזי (בוגרשוב)

ח"כ ד"ר עדי קול: יזמות חברתית, פוליטיקה ומה שביניהן

יו"ר הוועדה לפניות הציבור, יזמית חברתית הפועלת להידוק הקשר בין האקדמיה לחברה בישראל. בין  התכניות שהקימה: מרכז ברירה למעורבות חברתית בקרב סטודנטים, "דיני רחוב" לשיקום עבריינים באמצעות חינוך והעצמה, ו-"אוניברסיטה בעם" להנגשת האקדמיה לאוכלוסיות נזקקות וחסרות השכלה.

האירוע יתקיים ביום ראשון, 17.11 בבר המעוז (קינג ג'ורג')

חמי וינגרטן: לבריאות - פודיוקייט עוזרת לעולם לאכול נכון

המייסד והמנכ"ל של Fooducate המסייעת לצרכנים לבצע בחירות תזונתיות בריאות ומושכלות בהתאם לערך התזונתי של המזון, ונבחרה כאפליקציית הבריאות הטובה ביותר של חברת אפל עם השקתה בשנת 2011.

האירוע יתקיים ביום ראשון, 17.11 במזג (אבן גבירול)

ליאור פרנקל

סטארטאפיסט, בלוגר, יזם חברתי ומרצה בארץ ובחו"ל. לאחרונה יזם את הפרויקט UNDIGITIZE.ME להעלאת המודעות להתמכרות לסמארטפונים. בעבר היה שותף ו-CTO בחברת Moovu, ובימים אלה מקים סטארטאפ חדש.

האירוע יתקיים ביום ראשון, 17.11 בג'אספר (דיזנגוף 190)

גיגי לוי, ניהול חדשנות

משקיע בסטרטאפים בתחומי אינטרנט, תוכנה, תקשורת וגיימינג, בישראל, בלונדון ובארצות הברית. השקיע בלמעלה מ-40 סטרטאפים וחברות. בעבר כיהן כמנכ"ל 888 וכמנהל הפעילות של אמדוקס באירופה (למעט מזרח אירופה), מרכז אמריקה ואמריקה הלטינית. שירת כטייס בחיל האוויר. חבר בוועד המנהל של עמותת "לתת" ומייעץ בתכנית  לניהול טכנולוגיה חדשנות ויזמות באוניברסיטת תל-אביב

האירוע יתקיים ביום ראשון, 17.11 ברוטשילד 10 (לשעבר הפולארויד)

יהושע לוינברג

מייסד שותף וסגן נשיא של חברת גילת רשתות לוויין, המוכרת בכ-350 מ' דולר בשנה במעל 80 מדינות. במסגרת פעילותו בגילת, ייסד מספר חברות נוספות אשר הפכו להצלחות עיסקיות בקנה מידה בינלאומי. בשנת 1997 ייסד לוינברג את Global Village Telecom - GVT, אשר נמכרה לויונדי ב 4 מיליארד דולר. יהושע ייסד את JAL Ventures שמשקיעה בחברות סטארט-אפ והיה משקיע מוביל וחבר מועצת המנהלים בקסמבה, פלטפורמת מסחר באינטרנט לייעוץ מקוון שנמכרה ללייב-פרסון. כיום יהושע מושקע ב: ,Style River , nanoRep, FeedVisor, Matan ובחברות נוספות.

האירוע יתקיים ביום ראשון בפאטיו (הירקון)

לעמוד הפייסבוק ולתכנית המלאה של שבוע היזמות  >