יזמות על הבר - שבוע היזמות

ללא תשלום
יזמות על הבר - שבוע היזמות

אירית רפפורט

מייסדת ומנכ"לית Gryphonet. יזמית מנוסה עם ניסיון רב בניהול והקמה של חברות בתחומים שונים.  Gryphonet מציעה פתרון לניהול חדשני והתאוששות עבור טלפונים חכמים. אירית יסדה וניהלה את חברת האבטחה פליקן סקיוריטי היתה חוד החנית בהקמה של חברת "אלישרא אחזקות" בה יזמה מספר השקעות, וכיהנה כדירקטורית בחברות בתחומים מגוונים.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 20.11 בטאובר (בוגרשוב)

חמי פרס: סיפורו האישי

מבכירי תעשיית ההון סיכון בישראל, חמי פרס, שותף-מייסד ומנהל קרן פיטנגו. ממקימי איגוד תעשיות הון הסיכון ולשעבר יו"ר לשכת המסחר ישראל-אמריקה. מכהן כיו"ר הועד המנהל במרכז פרס לשלום וכחבר ועד מנהל בעמותות רבות.

האירוע יתקיים יום רביעי 20.11 במעוז (קינג ג'ורג')

רוני רוס: לשחות עם כרישים – סיפורה של יזמית

מייסדת ונשיאת חברת פנורמה תוכנה - חברה מובילה בתחום מערכות בינה עסקית. היזמית הראשונה שמכרה חברה ל-Microsoft, עוד בשנת 1996. מוצרי החברה מותקנים אצל קרוב ל-2000 לקוחות בעולם ועוזרים למאות אלפי מנהלים בעולם בתהליכי קבלת ההחלטות שלהם.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 20.11 בבקי (אבן גבירול)

יואל גת

בעל תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה מהטכניון בחיפה, ובעל תואר שני במדעי הניהול מאוניברסיטת תל-אביב. עסק שנים ארוכות במחקר ופיתוח בצה"ל. בשנים 1979 וב-1988 זכה בפרס לביטחון ישראל. נמנה עם מדליקי המשואות בטקס יום העצמאות ה-48 של מדינת ישראל, אשר עמד בסימן חינוך ותעשיה. ב-1987 הקים את חברת "גילת רשתות לווין" לצידם של עמירם לוינברג, שלמה תירוש, יהושוע לוינברג וגידי קפלן. חברת גילת הינה החברה השניה בגודלה בעולם במכירות, בשוק מערכות התקשורת הלווינית VSAT. החברה מספקת תשתית תקשורת לתאגידים וארגונים אשר בוחרים להשתמש בפתרונות של תקשורת לווינים. ב-2003 הקים יואל את חברת "רייסאט". החברה מפתחת ומייצרת אנטנות לוויין ניידות ושטוחות, המיועדות בעיקר לתעשיות כלי הרכב הפרטיים, הרכבות והמשאיות. לרייסאט אנטנות שטוחות שקולטות שידורי טלוויזיה מלוויינים ומספקות גישה לאינטרנט לפלטפורמות בתנועה. ב- 2012 הקים יואל חברה שלישית - "סטיקספיי" - חברה המייצרת שבב סיליקון (צ'יפ) חכם לחברות לווינות - המשפר את ביצועי הלויין ומקטין את עלות המוצר לצרכן.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 20.11 ברדיו EPGB (שד"ל 7)

ד"ר יעל פורת

מייסדת ומנכ"ל חברת ביוג'נסל (BioGenCell Ltd) , המפתחת פלטפורמה טכנולוגית לייצור אוטומטי של מוצרים רפואיים מתאי אב אישיים המאפשרים טיפול יעיל בחולים. מנהלת המחקר בבי"ח לניאדו ומרצה בתוכנית לתואר שני בביוטכנולוגיה במכללת אורט בראודה.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 20.11 בג'אספר (דיזנגוף 190)

פרופ' עירד בן-גל (תורגם מלינקד אין)

פרופ' עירד בן גל, ממייסדי CB4 חברת טכנולוגיה בתחום האנליטיקה והביג דאטא, יו"ר הנדסת תעשייה ומסחר, וראש צוות המחקר בנושא בינה מלכותית באוניברסיטת תל-אביב. בעל ניסיון עשיר במחקר ופיתוח.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 20.11 בגילדה (אחד העם)

מתן בר וארז דיקמן

פרופ' אהוד גזית