מפגש הוקרה לרגל סיום תפקידה של פרופ׳ אילנה אלי כיועצת הנשיא להוגנות מגדרית

מסיימת את תפקידה לאחר קדנציה של 4 שנים

20 ינואר 2022

פרופ' אילנה אלי הצטרפה לסגל אוניברסיטת תל אביב בשנת 1978 ומאז שימשה בתפקידים רבים באוניברסיטה וכן במסגרות לאומיות ובינלאומיות. החל משנת 2017 שמשה פרופ' אלי בתפקיד יועצת נשיא האוניברסיטה להוגנות מגדרית וקדמה שורה של פרויקטים הכוללים: הגדלת שיעור נשות הסגל האקדמי בתחומי המדעים ופיתוח תכנית פוסט-דוקטורט משולבת עם אוניברסיטאות זרות המותאמות לחוקרות.

בנוסף לתפקידה כיועצת נשיא להוגנות מגדרית, פרופ' אלי הינה ד"ר לרפואת שיניים ומומחית לשיקום הפה, ושימשה בעבר גם כראשת בית הספר לרפואת שיניים.

פרופ' אילנה אלי: "אני שמחה מאוד כי קיימת באוניברסיטה מודעות גבוהה להוגנות מגדרית ולשונות בכלל. הנהלת אוניברסיטה תל אביב מבינה את החשיבות להסרת החסמים שיש בפני המין הנשי וכי לשילוב נשים ומגזרים שונים יש חשיבות רבה לא רק מבחינת האוניברסיטה עצמה אלא גם מבחינה לאומית".