אלפי סטודנטיות, סטודנטים ובוגרים השתתפו ביריד התעסוקה השנתי של אוניברסיטת תל אביב

למעלה מ-3000 מועמדויות למשרות הוגשו במהלך היריד

18 מאי 2022
סטודנטיות וסטודנטים ביריד התעסוקה השנתי 2022

אחרי שנתיים שבהן נערך אונליין, התקיים השבוע יריד התעסוקה השנתי של אוניברסיטת תל אביב בקמפוס. באירוע השתתפו עשרות חברות וארגונים, שפגשו אלפי סטודנטיות, סטודנטים, בוגרות ובוגרים, וסיפרו להם על הזדמנויות התעסוקה הפתוחות בפניהם.

מאות קורות חיים הוגשו במקום ואפילו נרשמו מספר גיוסים מיידיים. בדוכן של המרכז לפיתוח קריירה הוצבה עמדת צילום מקצועית של תמונות פרופיל ללינקדאין ומאות תמונות נשלחו במייל למצולמות ולמצולמים.

הכי מקצועיות ומקצועיים שיש. עמדת צילום לתמונת פרופיל לינקדאין ביריד התעסוקה השנתי

להיפגש שוב פנים אל פנים

"גם השנה הצלחנו לגייס לטובת יריד הקריירה עשרות חברות, אחרי שנים רבות שבהן קיימנו בקמפוס יריד תעסוקה מהגדולים במשק, והצלחנו להפגיש בין הסטודנטים שאנחנו משרתים ובין מעסיקים פוטנציאליים", אומרת ספי בנעים, מנהלת המרכז לפיתוח קריירה ומוסיפה "שוק העבודה השתנה מאוד במהלך השנתיים האחרונות, החל מהמשרות המוצעות דרך תהליך הגיוס עצמו וכלה באופי העבודה. אנחנו, במרכז לפיתוח קריירה, דאגנו להתעדכן כל העת במגמות השינוי ולהכין את הסטודנטיות והסטודנטים שלנו לקראת עולם התעסוקה המשתנה".

בין החברות שהשתתפו ביריד ניתן היה למצוא את Taboola, Apple, התעשייה האווירית, אסם, שירות הביטחון הכללי, המוסד, nvidia ועוד. המשרות המוצעות היו מגוונות מאוד, ופנו לכלל תחומי הלימוד. לצד מתחם ההייטק ניתן היה למצוא משרות בתחומים נוספים, בהן מנהל.ת פרויקטים, אנליסט.ית, מנהל.ת מוצר, משרות בתחום השיווק ועוד.

נטוורקינג עם ארטיק ביד. סטודנטים ומעסיקים פוטנציאליים ביריד התעסוקה השנתי

ליריד הגיעו סטודנטים.יות ובוגרים.ות של אוניברסיטת תל אביב מכל הפקולטות ותחומי הלימוד. במהלך האירוע הוגשו למעלה מ-3,000 קורות חיים ומועמדויות למשרות שונות.

לכל המשרות שהוצעו ביריד >

עשרות חברות הגיעו ליריד, שהתקיים על פני כל הרחבה המרכזית בקמפוס